Hai sa va arat si voua ce combinatie italo-nemteasca am facut eu :)). A iesit ceva super delicios !
Pastele le punem la fiert in apa clocotita cu sare si lasam la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.
Pentru sos: tocam marunt ceapa spalata si curatata si la fel procedam si cu ardeiul, adica il tocam marunt dupa ce il spalam. Calim ceapa si ardeiul in uleiul de masline timp de 2-3 minte.
Adaugam apoi carnatii thuringer taiati rondele.
Lasam sa se prajeasca putin in ulei, dupa care adaugam faina amestecand sa nu se formeze cocoloase si turnam treptat sucul de rosii la fel amestecand bine sa nu se prinda si sa nu se formeze cocoloase.
Adaugam sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba timp de 10-15 minute amestecand din cand in cand.
La final adaugam usturoiul maruntit si busuiocul tocat marunt si mai lasam pe foc aprox 5 min.
Pastele le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Asezam pastele in farfurie si adaugam cateva linguri de sos si servim cald.
Pofta mare!