Risotto cu ciuperci si carne de porc

de abstract01 in Porc, 29 Mai 2014 | 6427 vizualizari

 

Risotto cu legume si carne, o mancare foarte sanatoasa chiar si pentri copii!

 

INGREDIENTE

  • 2 cescute cu orez
    400g cotlet de porc
    1 ceapa
    10 cl vin alb
    150 g ciuperci
    2 lg de sos de tomate
    ulei,
    sare,
    piper negru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu ciuperci si carne de porc:

Se prepara orezul in vasul Philips Multicooker, la functia pentru orez, RICE/PASTA pentru 40 de minute.

Pana la terminarea programului pregatiti sosul: taiati marunt ceapa, carnea si ciupercile. Intr-o tigaie puneti la prajit ceapa la foc redus timp de 5 minute. Cand s-a rumenit ceapa adaugati carnea, apa/supa de legume, ciupercile si sosul de tomate. Adaugati la sfarsit vinul alb pentru un gust mai exotic.

Se serversc separat sau impreuna, dupa preferinte.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

mancare potrivita pentru intrega familie

2

pentru copii nu este nevoie sa adaugati vinul, in schimb se poate acoperi cu branza

3

pentru varietate se pot agauga si alte legume: morcovi, masline negre ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu ciuperci si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]