Rondele de ceapa pane

de kamy in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2011 | 9390 vizualizari

 

Ne place,place,place

 

INGREDIENTE

  • ceapa mare
  • ou
  • faina
  • sare,piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de ceapa pane:

Se curata ceapa si se taie pe lat felii de 1/2 cm.Se desface cu grija in rondele si sa pune faina pe ele.

Oul se bate bine se adauga putin lapte,sare,piper,marar si faina pana se ajunge la consistenta unei smantani mai groase.Se dau rondelele prin compozitia de mai sus si se prajesc in ulei incins.

Se scot pe servetele absorbante.

Se servesc ca atare sau pe langa alte garnituri.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

rondelele de ceapa se pot da si prin pesmet in ultima faza,dar eu de data asta nu am avut in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de ceapa pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mic dejun cu bacon,crema de branza si ou posat