Rosii umplute

de danakarin in Mancaruri de legume, 5 Iul 2013 | 3501 vizualizari

 

Imi plac toate legumele umplute! de data asta, rosii !

 

INGREDIENTE

  • 10 – 12 roşii
  • 500 grame de carne măcinată
  • o ceapă
  • 2 – 3 linguri pesmet
  • 200 ml de smantana
  • sare, piper
  • o lingura de patrnjel tocat
  • jumatate de cana de orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute:

Se căleşte ceapa în puţin ulei şi se adaugă carnea măcinată. Se lasă pe foc câteva minute. Dacă orezul nu este prefiert, se pune la fiert, în apă sărată, cam 10 minute. Se amestecă carnea cu orezul, se asezonează.

Se taie capacul roşiilor şi se scoate miezul, lăsând cam jumătate. Se umplu roşiile cu carne, se presară pesmet deasupra şi se acoperă cu căpăcelele. Se aşază în tavă, se pune în jur, din belşug, smântână şi se fierb  în cuptorul preîncălzit la 170 de grade, timp de  30 – 40 minute, până se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melanzane alla Parmigiana