Rosii umplute

de Miha in Pui, 21 Apr 2010 | 4493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 pahar de vin alb
  • 4 rosii marisoare
  • cascaval pentru presarat deasupra
  • sare si piper
  • rozmarin
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute:

Rosiilor li se taie cate un capacl, apoi cu o lingurita scobim miezul. Se lasa la scurs.

Ceapa tocata marunt o punem la calit in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga morcovul tocat marunt si usturoiul zdrobit. Cand incep sa se inmoaie adaugam pieptul tocat si omogenizam. Stingem cu vin si pulpa de rosii mixata. Condimentam dupa gust cu sare, piper si rozmarin. Lasam la fiert pana scade toata zeama si adaugam putin patrunjel.  Se lasa la racit.

Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, se presara cate putin cascaval ras si se acopera cu capacelul taiat.

Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor, pana se inmoaie putin rosia si cascavalul se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui