Rosii umplute cu branzica si smantana

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 4705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii (mai micute)
  • 1 cutie Delaco branzica si smantana
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita chimen
  • piper
  • verdeata pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu branzica si smantana:

Spalam rosiile, le taiem capacelele (in zig-zag), scobim miezul si le scurgem foarte bine. Curatam si tocam ceapa foarte fin, o amestecam cu branzica Delaco, adaugam chimen si piper.

Umplem rosiile cu crema de branzica si smantana. 

Decoram cu seminte de chimen si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branzica si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute si piept de pui la gratar