Rosii umplute cu crema de branza

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2010 | 7586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12-14 rosii medii -genul prunisoara
  • 125 g crema de branza Philadelphia
  • 30 g unt
  • 1 ceapa mica rosie
  • 4 fire de patrunjel tocat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza:

Amestecam crema de branza Philadephia cu o ceapa mica rosie, un cub de unt si patrunjel. Scobim rosiile de pulpa cu ajutorul unei lingurite si le umplem. In 5 minute am fost gata si am timp pana la ora gustarii sa fac si alte prajiturele pentru copii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec din ciuperci