Rosii umplute cu cus-cus

de Patty in Mancaruri de legume, 11 Iun 2016 | 3711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii mari;
  • 100 g cus-cus;
  • 100 g bacon;
  • 150 g cascaval;
  • ulei de masline;
  • crema de orez Alpro;
  • sare/piper;
  • patrunjel verde;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu cus-cus:

Intr-un castron se pune la umflat cus-cusul impreuna cu sarea, uleiul de masline si 200 ml apa clocotita timp de 5 minute.

Cat timp cus-cusul se odihneste in apa clocotita, taiem partea superioara a rosiilor ca niste capace, dupa care scobim rosii cu ajutorul unei lingurite scotand miezul din interior.

Intr-o tigaie rumenim baconul taiat cubulete, dupa care luam de pe foc si adaugam cus-cusul, miezul tocat de la 2 rosii, cascavalul ras, patrunjelul tocat si condimente dupa gust (sare/piper).

Intr-un vas yena asezam rosiile umplute cu compozitia de cus-cus,turnam o canita de apa, apoi introducem la cuptor pentru 45 min. la foc potrivit.

Cand sunt gata se scot si se servesc calde stropite cu crema de orez.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Burger vegetarian din sparanghel cu salata frantuzeasca de fasole verde si cartofi la cuptor