Rosii umplute cu fasole verde

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2013 | 4004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii potrivite
  • 250 gr de fasole
  • o lingura ulei
  • otet(o lingurita)
  • 2-3 catei de usturoi.
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu fasole verde:

Se spala rosiile, se taie un capac, se scoate continutul, se sareaza si se stropesc cu putin otet in interior. Se pun sa se scurga pe o farfurie cu scobitura in jos.

Fasolea verde se pune la fiert, pana se inmoaie, se scoate intr-o strecutatoare. Cand s-a scurs bine o pisam  si adaugam usturoiul pisat, uleiul si otetul. Se lasa la odihna vreo 15-20 minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Se umplu rosiile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]