Rosii umplute cu friptura

de Lau in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2018 | 2754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii
  • 200 g friptura de porc
  • 100 g cascaval
  • 100 g smantana
  • 100 g jambon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu friptura:

Rosiile le spalam, le stergem cu un prosop, scoatem miezul cu cutitul.

Taiem bucati friptura de porc, cascavalul il dam prin razatoare.

Umplem rosiile cu bucati de friptura, adaugam cate o lingura de smantana, bucati de jambon si deasupra cascaval ras.

Dam la cuptorul incalzit pentru10-15 min pana ce se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu friptura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dovleac si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 21:38

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu cartofi și sparanghel