Rosii umplute cu paste

de ianculubita in Paste, 22 Oct 2015 | 3128 vizualizari

 

Sa profitam de aceste rosii,acum cat mai sunt gustoase
Ingredientele pentru aceasta reteta,sunt in functie de numarul de persoane si de cate rosii doriti sa le puneti pe farfurie;puteti dubla cantitatile in functie de nevoi

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mai mari
  • 100g paste mici(de copii)
  • 50g cascaval
  • 50g mozzarella
  • 50g parmezan ras
  • 2 oua
  • 1lingurita unt
  • cascaval feliat
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu paste:

Rosiile taiate un capacel care se pastreaza,iar cu o lingurita se scoate miezul si se pun cu gura in jos sa se scurga bine;in acest timp,se pun pastele la fiert in apa cu putina sare 4min,apoi se scurg;intr-un castron se bat ouale,se amesteca cu sare,piper,cele trei branzeturi rase,verdeata tocata marunt,pastele scurse iar dupa omogenizare se umplu rosiile,se pun in tava pe hartie de copt,deasupra cate un cubulet de unt,o felie de cascaval si se lasa la cuptor 30min

Se servesc pe farfurie cu capacelul de la rosie,deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara cu sos de smantana