Rosii umplute cu soia

de Julie in Mancaruri de post, 4 Oct 2011 | 5785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g granule de soia,
  • 1 morcov,
  • 1 ceapa,
  • 2 linguri bulion,
  • 6-7 rosii,
  • 4-5 linguri ulei,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • boia,
  • patrunjel,
  • busuioc.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu soia:

Granulele de soia se fierb timp de 15 minute, in 1 litru de apa, la care se adauga sare, piper, cimbru. Ceapa tocata marunt simorcovul ras, se inabusa in 2 linguri ulei si doua linguri apa. Se adauga apoi, soia scursa bine de surplusul de apa, bulionul si se condimenteaza dupa gust. Se amesteca si se lasa totul pe foc timp de 5-6 minute, amestecand constant sa nu se prinda de tigaie.

Rosiile se golesc de continut si se umplu cu amestecul de soia.

Se aseaza intr-un vas termorezistent, se stropesc cu doua linguri de ulei si se introduc la cuptor pentru 30-35 minute. Se servesc calde.

Sunt foarte bune si pentru o zi de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]