Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 24 Mar 2016 | 3233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 grame cartofi
  • 3 morcovi
  • 1/2 lingurita mustar Dijon
  • 1/2 lamaie
  • ulei de masline extra virgin
  • ulei de masline
  • 100 grame mazare congelata
  • 1/3 legatura sparanghel proaspat
  • 100 grame frunze de salata
  • 4 oua bio mari
  • 50 grame branza Feta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se curata cartofii de coaja si se dau pe razatoarea mare, impreuna cu morcovii. Se adauga sare din belsug si se lasa 5 minute. 

Se amesteca mustarul cu sucul de lamaie si ulei de masline extra virgin.

Intr-un bol mai mare, se amesteca ulei de masline si sare. Se scurg cartofii si morcovii de cat mai multa apa, folosind mainile si se adauga in bolul cu ulei de masline. Se amesteca. 

Se aseaza compozitia intr-un singur strat intr-o tava potrivita pentru cuptor si se coace 30 de minute, pana devine crocant. 

Intre timp se fierbe sparanghelul 3 minute, se adauga mazarea si se mai lasa 1 minut. Se scurg de apa si se adauga in bolul cu dressingul din mustar. Se amesteca. Se aseaza frunzele de salata deasupra si se amesteca usor.

Se fierb ouale in apa 1-3 minute. 

Se scoate rostiul din cuptor si se aseaza ouale deasupra, frunzele de salata, mazarea si spanaghelul si se presara cu branza Feta. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (7)

deyutzky 1

24.03.2016, 15:17

vin si eu la masaaa

Bya Ralu 1

24.03.2016, 15:41

Satisfyyourcravings 1

26.03.2016, 23:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de branza - Jamie oliver