Rulada aperitiv

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2013 | 6032 vizualizari

 

Am pregatit aceasta rulada pentru ziua surorii mele si a fost foarte apreciata.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 grame salam crud uscat
  • 2 bucati carnati de casa afumat
  • 200 grame telemea
  • 200 grame faina alba
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 gogosar murat
  • 200 grame masline negre
  • 10 bucati arpagic murat
  • o feliuta parmezan razuit
  • 1 praf de sare
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • 1 praf de copt
  • 5 linguri smantana
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Taiem salamul ardeiul si gogosarul cubulete. Taiem si carnatii rondele, telemeaua o dam prin razatoarea cu gauri mari, scoatem samburii de la masline si le taiem feliute.

Punem totul intr-un bol, spargem cele 5 oua peste compozitie, adaugam smantana si amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam sarea, piperul si faina cernuta, amestecata cu praful de copt. Amestecam compozitia si o impartim in 2 tavi pentru cozonac tapetate cu hartie de copt.

Intr-o tava am asezat din loc in loc arpagic murat.

Intoducem tavile  la cuptor la o temperatura de 160 de grade pentru aproximativ 40 de minute. Cand sunt putin rumene presaram cascavalul ras si mai lasam 10 minute la cuptor.

Facem testul cu scobitoarea si lasam sa se raceasca in tavi. Cand s-a racit scoatem rulada din tavi si indepartam hartia de copt .

Se taie felii si se serveste ca aperitiv.

Este gustoasa si hranitoare.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si sunca, parizer, dupa preferinta fiecaruia .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele din iaurt cu feta si oregano