Rulada aperitiv cu carne

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2015 | 10861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 foi de placinta
  • unt topit pentru uns
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • ardei gras galben si rosu
  • 2 oua
  • 700 g carne tocata (pui, vita, porc)

sare, piper, boia iute si dulce

Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu carne:

Tapetam o tava de cozonac cu hartie de copt. Foile se ung separat cu unt, se presara cu piper si sare,  se aseaza una peste alta, dupa care se pun in tava tapetata, lasand o parte mai mare afara din tava, cu care sa acoperim. Carnea se amesteca foarte bine cu ouale, adreii taiati cubulete, verdeata si condimentele. Umplutura o asezam peste foile de placinta. Luam tava si o batem bine de 3-4 ori pe masa sa se aseze bine carnea. Cu foile lasate intr-o parte acoperim aluatul bine si deasupra ungem cu unt. Lasam la cuptorul fierbinte cca 1 ora, verificam putin daca s-a facut carnea pe margine, daca va place mai uscat se poate lasa si cu 30 min mai mult la foc mic. Se serveste atat cald cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada Alex