Rulada aperitiv cu stir rosu

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2014 | 4107 vizualizari

COMENTARII (16)

Lia_ 1

20.07.2014, 08:33

Asta e o mare nedumerire pt ca nu stiu stir rosu. Este ruda cu stirul pe care il pasc animalele? Este acelasi si nu stiu eu ca e comestibil? Ce gust are? Este acrisor? Foarte interessant

dantes 1

20.07.2014, 08:42

Interesant

Valclaudia 1

20.07.2014, 08:52

Eu nu stiu ce stir pasc animalele. Dar stiu ca stirul asta folosit de mine nu se diferentiaza nici la culoare, nici la gust de loboda rosie.

Lia_ 1

20.07.2014, 08:53

AM INTELES

Bunica 1

20.07.2014, 09:16

Interesant!

Constelatialeu 1

20.07.2014, 09:17

Mie imi place ciorba de stir,sa fie rece si sa o mananc cu ceapa...

MotanLaOale 1

20.07.2014, 10:37

portiadelumina 1

20.07.2014, 11:17

E ştir verde (porcesc) şi ştir roşu, comestibil. Şi la noi se foloseşte (în special la ciorbe) cel roşu. Fain!

alilianaa 1

20.07.2014, 11:40

bun, bun

deyutzky 1

20.07.2014, 12:11

like!

Rocsi 1

20.07.2014, 12:18

Nu am mai mancat, dar arata bine

simona72 1

20.07.2014, 13:02

Bravo Clau!! Esti tare inventiva!! Nu am manca, dar sunt sigura ca e tare bun!!

Cris2711 1

20.07.2014, 13:42

MOKUSKA 1

20.07.2014, 15:22

Nici eu nu am mancat niciodata, dar cred ca e super buna!

Corinuta 1

21.07.2014, 11:24

tare buna cred ca e!

Panacris 1

27.07.2014, 18:06

No, de știrul ăsta chiar nu am auzit,) Ar fi mai fain, dacă ai posta și o foto cu produsul brut pentru noi, cei neștiturori

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu cas (aperitiv)