este o rulada destul de rapida si destul de ochioasa si cred ca nui poti rezista fara sa o gusti!
se ia pieptul de pui si taie in doua.
fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele formandu-se o bucata intinsa si nu foarte subtire.
peste pieptul de pui se intind 2 lingurite de mustar uniform pe toata suprafata,peste care se aseaza 4 felii de branza topita.
peste branza topita se aseaza 4 felii de kaizer si apoi se aseaza 1/2 din gogosar si 2 castraveti .
dupa ce se aseaza toate se ruleaza(eu il fixez cu scobitori sa nu se desfaca ,pe care le scot dupa ce le scot din cuptor).
se ia fiecare rulada si se da prin pesmet apoi prin ou,apoi iar prin pesmet si se aseaza in tava unsa cu ulei (eu pun o folie de aluminiu la inceput peste tava ca sa fiarba inabusit la inceput apoi o dau deoparte sa formeze o crusta)si se baga la cuptor incalzit in prealabil.
se poate servi cald cu piure de cartofi dar si rece ca si aperitiv.
pofta buna!