Rulada cu branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2010 | 10555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g apa
  • 125 g unt sau margarina
  • 1 lingurita de sare
  • 150 g faina
  • 4 oua
  • 2 linguri smantana
  • 200-300 g branza (de care aveti, eu am folosit branza de burduf)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Se pune pe foc apa cu sare si untul. Se lasa sa dea un clocot ca sa se topeasca untul.

Se adaufa faina si se amesteca energic, sa nu se face cocoloase.

Se ia de pe foc si se adauga ouale pe rand, amestecand dupa fiecare. Se amesteca pana se omogenizeaza.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.

Se pune aluatul in tava si se niveleaza.

Se coace in cuptorul incins la 200 de grade 15 minute. Nu se deschide cuptorul in primele 10 minute.

Se scoate din cuptor omleta "infuriata", se unge cu smantana iar deasupra se rade branza.

Se ruleaza fierbinte si se mai da la cuptor inca 10 minute.

Se lasa sa se racoreasca putin si se portioneaza.

Se mananca calda sau rece (daca mai apuca sa se raceasca :)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]