Blat - Mixam albusurile spuma cu un praf sare. Separat galbenusurile le amestecam cu zaharul pana se topeste si rasturnam peste albusuri. Amestecam si adaugam in ploaie faina amestecata cu praful de copt. Ungem o tava (eu am folosit tava de la aragaz) cu ulei si o tapetam cu faina si rasturnam compozitia de blat. Dam la cuptorul preincalzit cca 15 min (sau putem face testul cu scobitoarea). Scoatem blatul fierbinte il il rulam intr-un prosop umed.
Crema - Branza o mixam cu zaharul si esenta. Adaugam lingurile de cacao si capuccino. Treptat adaugam frisca si untul tinut la rece. Dam crema la frigider cca 30 minute.
Desfacem blatul si il ungem cu crema de branza iar deasupra pe mijloc punem un rand de capsuni. Si rulam tinand capsuni pe mijloc inauntru.
Deasupra turnam glazura de ciocolata si putem servi