Rulada cu cas (aperitiv)

de Laci in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2013 | 9560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr. cas
  • 200 gr. smantana
  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 1/2 l lapte
  • 100 gr. unt
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cas (aperitiv):

Se topeste untul, se adauga faina, se prajeste un pic si se stinge cu laptele

Se adauga sarea si se fierbe pana devine o pasta

Se raceste putin, se adauga galbenusurile, o mana de cas si albusurile spuma

Se toarna in tava unsa (sau cu hartie) si se coace 30-40 min.la 170 grade

Se rastoarna calduta, se unge cu smantana,se presara cu cas,se ruleaza si se pune la rece

Cand se serveste, se unge cu smantana, se presara cu cas si se da la cuptor cam 10 min

(sau se pregeteste dinainte si se serveste incalzit putin in micro)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cas (aperitiv)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
rulada aperitiv