Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise

de Constelatialeu in Prajituri, 6 Ian 2014 | 3367 vizualizari

 

Se cam terminasera prajiturile pentru ca n-am facut multe,mai sunt niste bumboane,dar alea nu-s prajituri....iar rulada asta e chiar banala si se face si repede...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 150 g ceva fin cremos
  • 1/2 borcan de gem caise (400 g borcanu)
  • glazura duo Dr.Oetker
  • sos de ciocolata Dr.Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise:

Mai intai tapetam tava de la aragaz cu hartie de copt, apoi incalzim glazura si ne jucam un pic cu glazura pe hartia de copt. Lasam sa se raceasca. Albusurile le batem bine cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul si mixam bine. Adaugam galbenusurile, omogenizam, apoi faina. Compozitia o turnam in tava si nivelam, dam la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii. Scoatem tava din cuptor, scoatem hartia de copt si apoi rulam foarte repede cat este calda, o lasam sa se raceasca.

Ceva fin cremos cu gemul de caise se omogenizeaza si se unge rulada.

Se da la rece dupa ce am turnat sos de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ceva fin cremos si gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

06.01.2014, 20:28

buna buna

Cris2711 1

06.01.2014, 20:40

vai mai

diaconta 1

07.01.2014, 09:01

Daca zici ca se face repede,mai fa una sa ne ajunga si noua

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de caise