Rulada cu crema de ciocolata si frisca

de ala_oancea in Torturi, 19 Oct 2009 | 9408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 albusuri
  • 6 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 1 zahar vanilat
  • Crema:
  • 100 gr ciocolata
  • 200 ml frisca lichida
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de ciocolata si frisca:

Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga faina. Se amesteca usor, apoi se intinde in tava pe hartie de copt. Se coace aprox 15 minute, apoi se ruleaza intr-un prosop.
Se topeste ciocolata in 100 ml frisca lichida, se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi cu restul de frisca si se mizeaza pana se intareste.
Se desface blatul, se intinde crema, apoi se ruleaza. Se orneaza cu crema ramasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]