Rulada cu dovleac

de Lau in Dulciuri, 25 Noi 2011 | 7953 vizualizari

 

inspiratia de pe site

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa minerala
  • 150 ml ulei
  • 150 ml lapte
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • coaja de lamaie
  • 1 plic drojdie(sau cat o nuca de drojdie prospata)
  • faina cat cuprinde
  • UMPLUTURA
  • dovleac
  • zahar
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dovleac:

Se amesteca laptele caldut, apa, uleiul, oul, zaharul, coaja de lamaie, drojdia, praful de sare. Treptat adaugam faina, pentru inceput folosim telul. Framantam un aluat potrivit si il lasam sa se odihneasca 30 minute.

Infainam masa de lucru si intindem aluatul, adaugam dovleacul, rulam si asezam in tava unsa si tapetata cu faina. Dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos. Lasam sa se raceasca in tava dupa care o taiem.

Dovleacul il dam prin razatoare. Am adaugat zaharul, am pus pe foc, am amestecat continuu pana lasa sirop, iar la final am adaugat esenta de rom.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]