Rulada cu dovleac

de Lau in Dulciuri, 25 Noi 2011 | 7465 vizualizari

 

inspiratia de pe site

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa minerala
  • 150 ml ulei
  • 150 ml lapte
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • coaja de lamaie
  • 1 plic drojdie(sau cat o nuca de drojdie prospata)
  • faina cat cuprinde
  • UMPLUTURA
  • dovleac
  • zahar
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dovleac:

Se amesteca laptele caldut, apa, uleiul, oul, zaharul, coaja de lamaie, drojdia, praful de sare. Treptat adaugam faina, pentru inceput folosim telul. Framantam un aluat potrivit si il lasam sa se odihneasca 30 minute.

Infainam masa de lucru si intindem aluatul, adaugam dovleacul, rulam si asezam in tava unsa si tapetata cu faina. Dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos. Lasam sa se raceasca in tava dupa care o taiem.

Dovleacul il dam prin razatoare. Am adaugat zaharul, am pus pe foc, am amestecat continuu pana lasa sirop, iar la final am adaugat esenta de rom.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de rulada de dovleac cu crema de ciocolata alba