Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Bucataras Monica in Prajituri, 11 Mar 2012 | 3898 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: rulada, retete Prajituri
Se bat ouale cu zaharul,apoi se pune faina.Se tine la cuptor cca.10 minute la temp.170 c. Apoi se unge cu dulceata si se ruleaza.
Eu dupa ce am rulat,am bagat intr-o hartie cu putina faina pentru a nu se crapa...
de bucatarasa 1
de MotanLaOale 8
de delia64 1
de Valclaudia 9
mamaieelena 1
bun
Alinutza80 1
rapid si bun
Sim0na 1
Trebuie sa fie bun!
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 11:19
ieri la 11:11
ieri la 02:56
de Andra_Constantinescu 6
pe 20.10 la 15:13
de vasimur 4
pe 20.10 la 10:38
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
biancas76 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MoliCook 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!