Pastram ingredientele la temperatura camerei pentru minim o ora - doua.
Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Cand vreau sa fac rulada, eu nu le bat foarte mult, nu vreau sa obtin o compozitie prea tare. Adaugam indulcitorul, mixam incontinuare si apoi adaugam galbenusurile si le incorporam. Adaugam faina si cacaoa si la sfarsit, uleiul.
Pregatim o tava de copt, cu hartie de copt (eu am folosit tava mare de aragaz) si turnam compozitia. Dam tava la cuptor pentru aproximativ 20 - 25 minute.
Intre timp, pregatim crema. Topim ciocolata alba pe baie de aburi. Branza mascarpone o desfacem cu laptele, amestecand usor pana se omogenizeaza si adaugam indulcitorul. Astfel, blatul va absorbi din lichid si nu va fi uscat. Adaugam ciocolata topita si racita si mixam bine. Dupa ce s-a copt foaia de rulada, o scoatem si o lasam sa se raceasca. Spalam fructele de padure. Peste foaia de blat, intindem crema alba, presaram fructe si rulam usor pana obtinem forma de rulada. Imbracam in hartie si dam la frigider. Eu am lasat-o pana a doua zi si s-a intarit frumos. Am scos-o de la frigider, am ornat-o cu ciocolata neagra topita.