Este delicioasa si are un aspect placut.
Foaia maro
Se pun la fiert apa, zaharul, cacaua si margarina apoi se toarna totul peste biscuitii macinati fin. Se adauga romul, framantam pana obtinem un aluat fin si nelipicios, apoi pe o hartie de copt (eu am gasit in comert folie de silicon care poate fi refolosita si este ideala si pentru copt) intindem 2 foi cu o grosime de aprox. 0,5 cm . Din aceasta compozitie trebuie sa rezulte doua rulade de 35 cm.lumgime
Crema de cocos
Se mixeaza zaharul cu margarina apoi se adauga nuca de cocos si vanilia.
Asamblare
Peste foaia maro, se intinde crema de cocos, apoi rulam cat mai strans, impachetam in folie alimentara si dam la rece. Inainte de portionare se da rulada prin nuca de cocos.
Pofta buna !
1
Daca nu vrem rulada de post putem inlocui margarina din reteta cu unt, iar in crema de cocos mai putem adauga 100 g lapte praf.