Rulada cu spanac

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2013 | 3763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 ml smantana
  • 4 lg faina
  • praf de copt
  • sare piper oregano
  • 100 gr masline fara samburi
  • 200 gr branza de vaci
  • 200 gr spanac tocat
  • 2 catei usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac:

Batem ouale cu telul.

Adaugam smantana si condimentele.adaugam faina si praful de copt.

Dam la cuptor in tava mare a cuptorului la 180 grade timp de 10-15 min

Amestecam spanacul cu branza si usturoiul

Cand blatul de rulada s-a copt in rulam cu tot cu foia de copt.

Dupa ce se raceste il derulam.

Punem compozitia cu branza si spanac si rulam din nou.dam la rece 2 ore

Taiem felii si decoram cu ketchup

E un aperitiv usor de preparat!

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac si branza