Rulada cu spanac si branza sarata

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2011 | 6192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450gr.spanac congelat(cutie)
  • sare
  • piper
  • 200 gr.branza sarata
  • 100 gr.cascaval
  • 100 gr sunca afumata
  • 1 pachet de foietaj proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac si branza sarata:

Spanacul (eu am folosit congelat, foi)l-am pus pe foc cu putina sare sa se decongeleze mai repede si lasam pana scade apa .Dam prin razatoarea mare atat branza cat si cascavalul iar sunca taiata felii subtiri pe lungime.Acum desfacem aluatul si mai intai punem cascavalul ras ,spanacul racit,sunca si branza rasa apoi il rulam si-l punem in tava de aragaz pe hartie de copt

Se portioneaza cu cutitul inainte de a-l pune in cuptor. Cuptorul incins la 200 de grade, punem tava inauntru pentru 30 minute,

Cand s-a rumenit pe toate partile este copt.Pofta buna 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac si branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Tortul" barbatilor