Rulada de carne tocata cu cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2017 | 6847 vizualizari

 

O reteta grozava!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti mari de pui
  • 1 ardei gras mare
  • 50 gr masline
  • 10 felii de cascaval gata feliat(subtiri)
  • 2 oua
  • un praf de cimbru
  • sare
  • piper
  • 5 linguri pesmet

Sosul:

  • 2 pahare cu apa
  • 2 linguri passata de rosii
  • un praf de sare
  • un praf de piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata cu cascaval:

Se toaca carnea, apoi se amesteca cu ardeii tocati cubulete, ouale batute bine, pesmetul, ceapa tocata marunt si maslinele fara samburi taiate bucatele.

Se potriveste gustul de sare, piper, cimbru si se pune carnea pe o hartie pergament de copt.

 Carnea se intinde, se niveleaza, se pune in mijloc cascavalul, cate doua felii subtiri,  se ruleaza cu folia, se formeaza sulul, apoi se desface si se transfera intr-o tava pentru cuptor.

Se stropeste rulada cu sosul si se lasa la cuptor pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne si ciuperci