La inceput vroiam sa fac doar o rulada,dar nestiinda ce cantitati de carne imi trebuie......mi-au iesit doua...foarte bune.
Rulada:
Umplutura 1:
Umplutura 2:
1.Intr-un bol am pus carnea tocata de pui si de porc,am adaugat pesmet,parmezan ras,oul,patrunjel,putina sare si piper,am mestecam bine si l-am pus deoparte.
2.Intr-o tigaie am incins uleiul de masline,am curatat ceapa verde,am tocat-o marunt si am pus-o la calit.Am spalat spanacul,pe care l-am pus peste ceapa verde.Am pus putina sare si l-am lasat la foc mic,mestecand din cand in cand pana a scazut toata zeama.
3.Cand s-a facut spanacul,l-am pus intr-un castron,in care am adaugat pesmet,parmezan,oul,putin piper si am mestecat bine.
4.Am impartit compozitia de carne in doua.Pe o hartie de copt am intins carnea cu ajutorul unui sucitor umed.Am intins spanacul (dar am pastrat 5 lg din compozitie pentru cealalta rulada) si am inchis rulada cu ajutorul hartiei de copt.
5.Am intins cealalta parte de carne tocata,am asezat toate legumele:spanacul,fasolea verde spalata,ardeiul tocat marunt si morcovii fierti.Am inchis rulada,le-am pus pe amandoua intr-o tava cu putina apa,acoperit cu o folie de aluminiu si le-am dat la cuptor pentru o ora,la 180°.Dupa o ora am dat la o parte folia de aluminiu si am lasat sa se rumeneasca,cam 10 min.
Serviti calda,taiata felii.Pofta buna!!!