Rulada de cascaval

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2016 | 7597 vizualizari

 

Ce sa fie, ce sa fie? Ama trebaluieste prin bucatarie... Un aperitiv rapid, gustos si...frumos...
 
"Bunatati pentru colindatori"

 

INGREDIENTE

  • 1 buc cascaval 450 g
  • 1 cutie crema de branza pufoasa Delaco
  • 2 lg smantana grasa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 100 g masline negre fara samburi
  • sare
  • piper macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval:

 

Cascavalul il pui la fiert intr-o oala cu apa, cu ambalajul de plastic cu tot, pentru cca. 15 minute.

Desfaci ambalajul si asezi cascavalul moale pe folie alimentara, apoi il intinzi intr-o foaie de aproximativ 3 mm, cu ajutorul sucitorului sau cu mana, daca iti este mai usor (eu asa am facut...).

Cat timp fierbe cascavalul, tai cubulete mici ardeii si maslinele si amesteci crema de branza cu smantana, sare si piper dupa gust .

Dupa ce ai format foaia de cascaval, intinzi crema de branza si presari uniform ardeii si maslinele.

Rulezi cu grija, cu ajutorul foliei si formezi o rulada bine stransa pe care o dai la frigider pentru 3 ore.

Servesti taiata felii diagonale.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

aperitive

2

rapid

3

festiv

4

ai grija ca bucata de cascaval pe care o folosesti sa fie cat mai plata, astfel risti sa nu se topeasca in intregime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua coapte in cartofi