Rulada de porc cu nuci si fructe confiate

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2016 | 3434 vizualizari

 

O rulada cu nuci , caise si rosii dezhidratate este un aperitiv mai deosebit dar foarte potrivit pentru un platou mare cu aperitive .
De la inceput va spun ca umplutura nu este una legata , de aceea pentru a taia rulada aveti nevoie de un cutit foarte bine ascutit  sau puteti sa puneti in umplutura un ou si o lingura de pesmet pentru a lega compozitia.
Eu am vrut sa se simta aroma de nuca prajita foarte putenic si sa ramana cat mai  crocanta. 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschiulet de porc
  • 100 gr nuci prajite si taiate grosier
  • 100 gr caise dezhidratate feliate
  • 5-6 bucati rosii dezhidratate feliate
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 1 lingura ulei masline .
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu nuci si fructe confiate:

Carnea o batem cu ciocanul de batut carne pana cand este ca si pentru snitel , dar vom obtine o singura bucata . O ungem cu ulei de masline si o condimentam cu sare , piper si nucsoara razuita si o lasam sa stea putin .

Nucile le taiem grosier si le prajim pe foc rapid intr-o tava .

Peste carne presaram nucile , caisele taiate in fasii subtiri si rosiile .

Rulam carnea cat mai strans posibil avand grija sa impaturim capetele astfel incat sa nu iasa compozitia .

Asezam rulada intr-o tava , asezonam cu sare si piper deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 minute .

Lasam sa se raceasca si feliem cu grija .

 

 

TIPS-URI

1

adaugati 1 ou si 1 lingura de pesmet la compozitie ca sa se taie mai frumos daca doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu nuci si fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate de somon afumat cu ceapa rosie si maioneza