Rulada de pui

de Ancutsa in Pui, 3 Iun 2016 | 5165 vizualizari

 

Aceasta e reteta mea de rulada de pui umpluta cu legume. Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui;
  • 1 pahar cu vin alb;
  • 1-2 pahare de apa;
  • Condimente: sare, piper dupa gust;
  • Pentru umplutura: 200 g amestec de legume, unt, apa, sare si ulei;
  • Pentru decor: susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

 

Se fierbe amestecul de legume (alegeti amestecul preferat, eu am folosit un amestec de orez, mazare, morcov si porumb) al dente, cu un praf de sare, putin unt, apa si ulei.

Pieptii de pui se desfac usor cu cutitul pentru a le mari suprafata si se acopera cu o folie de plastic, apoi se bat usor cu ciocanelul de snitele.

Se umple pieptii cu amestecul de legume, se ruleaza. Se pot lega, daca doriti, ca sa nu se desfaca. Eu am testat si cu puiul legat si nelegat, dar nu s-a desfacut, asa ca ramane la latitudinea dumneavoastra. Se asaza in tava cu ulei (un strat subtire cat sa acopere fundul vasului), adaugam condimentele si vinul, dar si 1-2 pahare de apa. Se presara susan.

Se dau la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam o ora, pana se rumenesc.  Se serveste cu salata de legume.

 

Pofta Buna!

 

 

Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/03/rulada-de-pui-cu-legume-si-susan.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Panacris 1

11.07.2016, 20:12

Interesantă idee! De probat! Am pus rețeta la favorite

Ancutsa 1

12.09.2016, 16:59

Rahela,

Ancutsa 1

12.09.2016, 17:00

Cristina, ma bucur mult ca ti-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]