In gradina a rasarit din nou spanacul , si avand nevoie de un aperitiv aspectuos si cat de cat rapid m-am pus sa fac aceasta rulada .
Eu zic ca a iesit bine.
Bucata de piept de pui o spalam putin in apa rece , o uscam cu un servet si o punem pe o tabla de lemn .
Cu un cutit bine ascutit o taiem transversal , dar nu chiar pana in capatul bucatii , in asa fel incat sa se tina o parte de cealalta .
O batem cu batatorul de snitele , pana obtinem o bucata subtire de carne .
Punem sare si piper si lasam la macerat o jumate de ora cel putin .
Pana se macereaza carnea spalam spanacul si il oparim in apa calda cu putina sare .
Punem frunzele de spanac intr-o strecuratoare la stors.
Luam carnea , asezam deasupra spanac si pe mijloc bucati de cascaval.
Rulam acoperind capetele , prindem rulada cu scobitori sa nu se desfaca si o asezam intr-o tava . Deasupra punem uleiul si dam la cuptor .
Cand este aproape gata presaram semintele de susan si mai dam la cuptor pana cand se rumeneste un pic.
La cuptor trebuie tinuta cam 40 minute.
Scoatem din cuptor , lasam sa se raceasca si taiem felii.