Rulada de pui cu umplutura de carne tocata si ceapa verde!

de Panacris in Pui, 3 Dec 2011 | 6260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • file de piept de pui 750 g.
  • carne tocata amestec vita si porc 200 g.
  • oua 2 bucati
  • ceapa verde 2 legaturi
  • sare, boia dulce de ardei, piper macinat dupa gust

PENTRU SOS

  • smantana de gatit 200 ml.
  • apa 800 ml.
  • amidon 100 gr.
  • sare, boia dulce de ardei, piper macinat dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu umplutura de carne tocata si ceapa verde!:

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in ulei si apa. Se adauga carnea tocata, se asezoneaza de sare, boia si piper si se lasa la foc mic pentru cca. 20 minute pana se evapora tot lichidul.

Cand s/a racit se adauga ouale si se amesteca bine. Fileurile de pui se bat usor ,se sareaza si pe fiecare bucata se aseaza cate un pic de umplutura de carne. Se ruleaza usor si se prinde fiecare file cu cate o scobitoare. Rulourile se pun intr/un vas termorezistent, se introduce vasul la cuptor pentru cca. 15 minute neacoperit pentru a se rumeni rulourile.

Intre timp se prepara sosul, astfel:

smantana se amesteca cu apa,  amidonul si mirodeniile, se aduce la punctul de fierbere si apoi se rastoarna peste rulouri. Se mai lasa la cuptor ptr cca. 30 de minute. Rulorile se servesc alaturi de galuste de cartofi, cartofi natur, orez sau paste. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu umplutura de carne tocata si ceapa verde!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]