E o reteta care mie-mi place tare mult.Denumirea i-au dat-o prietenii de pe un alt site.
Se taie ceapa marunt si se pune la prajit cu ciupercile. Dupa ce s-au prajit putin se pune si sunca sau parizerul taiat cubulete, se pune sare,piper,vegeta,boia si dupa ce se ia de pe foc mararul taiat marunt.
Se lasa sa se raceasca putin, intre timp se bat ouale spuma cu putina sare, se pun 3 linguri de smintina si se bate in continuare,dupa care se adauga faina si apoi ciupercile cu sunca si cascavalul ras.
Se amesteca toate dupa care se pun in tava de chec unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pina cind se rumeneste putin pe deasupra .
Se scoate din tava dupa ce s-a racit.
Dupa preferinta se mai poate pune si ardei rosu sau morcov fiert, sau citeva boabe de mazare pentru aspect.
1
nu trebuie lasat prea mult la cuptor,chiar daca e moale fiindca se topeste casul,el se va intari cand se raceste.