Rulada din omleta a la Dana

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2010 | 18857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • masline
  • branza proaspata de vaca
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta a la Dana:

Amestecam ouale cu smantana si condimentele, atat cat sa se omogenizeze compozitia,nu mai mult.

Turnam compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt sau ulei.

Punem deasupra maslinele feliate si patrunjelul.

Se introduce in cuptorul incins si se lasa la copt aproximativ 20 minute.

Cand s-a rumenit putin deasupra este gata.

In timp ce omleta este la cuptor pregatim crema de branza.

Tocam marunt mararul si amestecam bine cu branza.

Dupa ce am scos omleta si am rasturnat-o cu fundul in sus ( hai gaby comenteaza si aici :P :))) punem crema de branza peste si rulam cu ajutorul hartiei de copt, lasam aa cateva minute dupa care o taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta a la Dana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (59)

roxana78 1

10.08.2011, 11:08

iaami arata f bine cred ca o sa fac si eu

alinutzika 1

30.12.2011, 21:44

arata super!

teosim 1

09.01.2012, 15:31

Pentru cine i se pare complicata chestia cu intorsul cu fundul in sus ( ha,ha ),se pot face pe aragaz omletutze cat tigaia si se umplu cu crema si apoi rulate.Putin cascaval pe deasupra si...gata...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maki & Californian Rolls