Rulada padurarului

de RuxyRux in Curcan, 24 Dec 2010 | 11777 vizualizari

 

Aceasta reteata grozava foloseste ca ingredient principal carnea de caprioara( ca doar e a padurarului), eu am facut-o in varianta mea cu piept de curcan....delicioasa....

 

INGREDIENTE

  • 4 snitele de curcan
  • 1 chifla,
  • lapte
  • 50 gr ciuperci
  • pentru umplutura
  • 100 gr ciuperci champinion micute intregi
  • 50 gr ciuperci champinion taiate,
  • Pentru sos:
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri ulei
  • 50 ml vin rosu
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 1/2 legatura patrunjel
  • pesmet cat trebuie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada padurarului:

1. Untul batut spuma, chifla inmuiata in lapte si scursa, oul, patrunjelul si ciupercile taiate le condimentam cu sare si piper si adaugam pesmet cat trebuie sa iasa o pasta densa numai buna de intins pe snitele.

2. Intindem aceasta pasta pe snitele, le rulam si le legam cu ata( eu le-am strans ca pe sarmalute).

3. Le asezam in vasul cu ulei si le frigem pe o parte si pe alta.

4. Adaugam apa( 1/2 l) amestecata cu o lingura de faina si cu ciupercutele intregi si lasam sa fiarba.

5. Adaugam si restul de ciupercute tocate, vinul rosu si mai lasam din nou la fiert la cuptor in jur de 45 de minute ungand cu sosul din cand in cand rulada.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada padurarului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]