Rulada taraneasca

de Panacris in Porc, 11 Ian 2013 | 6104 vizualizari

 

Consistent si rapid!

 

INGREDIENTE

  • fleica de porc cca. 600 g,
  • carnati proaspeti cca. 400 g,
  • sare iodata, cimbru,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • mustar clasic,
  • vin albdemisec,
  • cartofi rosii ,
  • ceapa galbena ,
  • sfecla rosie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada taraneasca:

Fleica de porc se bate usor cu ciocanul de carne pana se uniformizeaza. Se scoate umplutura de carnati si se aseaza peste carne. Se ruleza usor carnea, se prinde cu bete de frigarui, se lasa la rece cca. 25 de minute. Apoi se scoate se portioneaza, se asezoneaza de mirodenii si  pune la prajit in cuptor, rumenindu-se bine pe ambele parti, cca 20 de minute la 250 grade. Apoi se ung bucatile cu mustar si se pun din nou la prajit, cca. 5 minute, pe ambele parti, pana se va obtine o crusta frumoasa. Intre timp se curata legumele de coaja si se taie in bucati mai potrivite. Se adauga legumele peste bucatile de carne se adauga cca. 300 ml, vin alb demisec, se acopera cu foile de aluminiu si se da din nou la cuptor ptr cca. 25 de minute, pana se gatesc legumele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc rulat