Rulada tricolora

de Lau in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 6337 vizualizari

 

Multumesc Sidy pentru reteta,este de efect si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • Aluatul portocaliu
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri sos iutel
  • sare
  • Aluatul galben
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 100 g telemea de vaca
  • 1/3 praf de copt
  • Aluatul verde
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura smantana
  • 1/3 praf de copt
  • 100g spanac(fiert si tocat)
  • sare
  • Umplutura
  • 300 g crema de branza
  • 100 g smantana
  • sare
  • 1/2 legatura marar verde
  • 100 g sunca de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada tricolora:

Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile,

Aluatul-mixam albusurile cu un praf de sare,galbenusurile le mixam cu uleiul,adaugam smantana,faina amestecata cu praful de copt,adaugam ingredientul care  ii va da culoarea,albusurile si amestecam cu o lingura,

Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi.

Intr-o tava de aragaz o tapetam cu hartie de copt,intindem cele 3 compoziti alterand culorile,(eu le-am pus in pungi care le-am taiat varful)

Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,cca 20-30 min,

Pregatim alta foaie de copt si cand este gata alutul il vom rasturna,rulam cu ajutorul hartiei de copt si o lasam sa se raceasca,

Umplutura-Crema de branza o amestecam cu smantana,mararul tocat,sare,sunca taiata cubulete,

Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou,o invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada tricolora" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv tricolora