Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta

de nico15 in Pastrav, 28 Aug 2011 | 5666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 file de pastrav dezosat
  • 50 g de somon fume
  • 50 g de macrou afumat
  • 50 ml de smantana lichida
  • 20 ml de vin alb sec
  • piper
  • sare cu multa precautie, pestele este sarat
  • 2 mere
  • 1 felie de franzela alba
  • 30 ml de lapte
  • ulei, unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta:

Pregatim farsa cu care sa umpleu pastravul dupa cum urmeaza, taiem somonul in bucatele mici la fel procedam si cu macroul care in prealabil a fost depielat si s-au indepartat oasele, intr-o tigaie punem 2-3 cubulete de unt cand s-a topit adaugam pestele lasam 2 minute si adaugam vinul, cand se evapora alcoolul adaugam smantana si piperul, gustam de sare si tragem de pe foc, pregatindu-ne sa montam preparatul.

Intr-un cerc de metal uns cu ulei pe dinauntru, asezam fileul(fileurile) cu pielea in spre exterior si adaugam farsa, deasupra punem o rondea de mar care a fost la cuptor si este uscata. Se va da la cuptor 8-9 minute.

Acest preparat il vom servi cu un dressing de mere, realizat dupa cum urmeaza, punem un mar la copt, cand este gata se va curata de coaja si seminte se maie marunt si se va pune in blender, felia de franzela,  I se va taia coaja si se va inmuia in lapte, se va stoarce si se va adauga peste mar, agaugam 10 ml de vin alb dulce si potrivim cu sare si piper si blendam.

Scoatem preparatul de la cuptor si il vom servi cu acest dressing si menta tocata va fi de dessign.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

29.08.2011, 21:46

ceva gustos

gaby_gabytza 1

30.08.2011, 18:59

superba prezentarea

pater 1

13.11.2013, 17:17

intra pe siteul asta, legenda afumarii pastravului cu conuri de brad:
pastrav-afumat.ro

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav pe pat de legume