Rulou piept de pui cu susan

de gamilici in Pui, 1 Mar 2010 | 7847 vizualizari

 

Am gasit reteta pe undeva ,demult si m-am hotarat sa o fac din nou.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati piept pui
  • 6 felii sunca presata
  • 6 felii cascaval
  • 3 oua
  • 100 g seminte de susan
  • 1 conserva ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri sos rosii /chili
  • 2 linguri sos soia;
  • 1 lingurita otet balsamic
  • sare,piper alb , ulei
  • scobitori
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou piept de pui cu susan:

Ciupercile :

Usturoiul se marunteste si se pune intr-o tigaie,apoi se adauga ciupercile , sosul de rosii/chilli ,sosul de soia ,oteul balsamic ,sare si piper.Se tine pe foc aproximativ 7 min.

Pregateala rulou :

Fiecare bucata de piept de taie pe jumatate si se bate cu ciocanul de batut carne. Se sareaza si se pipereaza , apoi se adauga o felie cascaval,o felie sunca presata (cat sa nu depaseasca marimea bucatii de piept) si 1 lingurita amestec de ciuperci.

Se ruleaza si se prinde cu scobitori (ata de gatit).

Cand s-au pregatit toate rulourile se incalzeste ulei intr-o tigaie si se trec rulourile prin ou si prin semintele de susan ,apoi se prajesc pe ambele parti aprox. 3 min.

TIPS-URI

1

Ciupercile le puteti pregati cum doriti,dar sa fie gatite inainte de a fi puse in rulou.

2

Vor iesi 6 rulouri (3 bucati x 2)

3

E posibil sa va trebuiasca mai putin cascaval si mai putina sunca presata,depinde de marimea ambalajului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou piept de pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mon74 1

12.03.2010, 15:35

Ramo81 1

27.04.2010, 21:03

Ce bune sunt!!!

Ramo81 1

21.05.2010, 10:31

Am fãcut sãptãmâna trecutã!sunt delicioase,le recomand

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de cascaval si smantana