Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra

de Valclaudia in Porc, 26 Sep 2012 | 13336 vizualizari

 

incercati-le, sunt simplu de facut si tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de carne de porc (batute ca pentru snitzele)
  • acelasi numar de bucati de carnat
  • bucati de cascaval taiate dupa modelul cartofilor pai
  • mustar
  • sare, piper
  • 100 ml bere neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra:

Am batut bucatile de carne intre folii, asa cum se pregatesc pentru snitzele. Am uns fiecare bucata de carne cu mustar, am asezat cate o bucata de carnat si una de cascaval, le-am condimentat iar apoi le-am rulat.

Rulourile se prind cu scobitori, se aseaza intr-un vas termorezistent, se toarna berea peste ele si neacoperite se introduc in cuptorul incins, la temperatura medie pentru o jumatate de ora.

In timpul gatitului,cascavalul se va topi si impreuna cu berea va da nastere unui sos... super!

 

TIPS-URI

1

Noi am servit aceste rulouri cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc umpluta cu ou si ciuperci