...Cu diverse umpluturi, de cascaval, de carnati afumati, de pastrama...deosebit de gustoase!
Feliile de curcan se spala, se zvanta intr-un prosop de hartie absorbant, se bat cu ciocanul de snitele usor sa nu se rupa, se sareaza usor.
Se pregatesc trei vase, unul cu pesmet, unul cu faina si unul cu ouale batute cu sare si lapte.
Se pune pe fiecare felie de piept, cate o felie de cascaval, sau carnati, sau pastrama si se ruleaza sul, apoi se tavalesc prin faina, se trec prin ou si la final prin pesmet. Se lasa pe un platou sa se usuce putin pesmetul.
Se fac toate rulourile, si numai dupa aceea se trece la prajit.
Daca vedeti ca iese umplutura, prindeti-le cu o scobitoare, insa aveti mare grija sa nu o uitati in interior.
Se prajesc rulourile pe toate partile, fara graba, astfel incat sa se patrunda complet, apoi se scot pe un servet de hartie.
Foarte gustoase!