Rulouri de foietaj - Urechiuse dulci

de Kamelia92 in Dulciuri, 1 Aug 2013 | 9790 vizualizari

 

O rețeta ușoară si foarte rapida pentru dejun sau pentru gustarile din timpul zilei :)

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • zahar
  • scortisoara praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de foietaj - Urechiuse dulci:

Aluatul de foietaj ( fără drojdie) se dezgheata si se întinde pe o suprafața plata. Se prepara zahăr după gust si o lingura cu vârf de scortisoara si se impregneaza cu mainile sau ca in imagine. Se repeta pe ambele părți. Ulterior,din fiecare margina se învârte aluatul, relativ strâns, pana cele 2 rulouri se unesc la mijlocul foii de foietaj. Se taie fasii de cca 1cm si se aranjeaza pe tava. Se coc timp de 12 minute pe o parte, apoi se intorc si se mai lasa la rola 5 minute. 

Pofta bunicica ;)

TIPS-URI

1

Urechiusele se aranjeaza in tava cu ceva spațiu între ele, pentru ca in procesul coacerii se maresc in dimensiuni si se pot lipi unele de altele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de foietaj - Urechiuse dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza