Spalam si curatam legumele, apoi le taiem astfel: ardeiul gras si morcovul in betisoare subtiri, ceapa pestisori, dovlecelul in felii subtiri pe lungime.
Presaram feliile de dovlecel cu sare si le calim 1-2 minute,in putin ulei, apoi le scoatem pe servete de hartie.
Ceapa, ardeiul si morcovul le calim 3-4 min. in o lingura cu ulei.Saram si piperam.
Spalam fileul de peste, il stergem bine cu prosoape de hartie, il saram si piperam apoi il taiem in bucati mai mici.
Formam rulourile astfel: asezam o bucata de peste, deasupra o felie de dovlecel , putin din amestecul de legume calite si rulam strans. Prindem cu scobitori.
Asezam rulourile intr-un vas de yena, in care am pus vinul ,o lingura cu ulei si putina vegeta. Dam vasul la cuptor pentru 30 min. Putem servi rulourile alaturi de salata de morcov.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro