Rulouri de pizza din aluat de foietaj

de Laly in Pizza, 17 Sep 2012 | 7327 vizualizari

 

Un aperitiv grozav cand suntem in criza de timp.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj (eu am avut de la Bella)
  • 50 gr masline negre
  • 50 gr masline verzi
  • 2 carnati afumati,sau orice alt mezel afumat
  • 300 gr cascaval
  • 1 ardei gras rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pizza din aluat de foietaj:

Lasam aluatul de foietaj in frigider la dezghetat.Presaram pe masa de lucru putina faina si punem aluatul.Il mai intindem putin cu sucitorul.Pe prima parte de aluat eu am pus carnatii si cascaval ras.Am rulat si am taiat bucati de circa 3-4 cm.Pe ce-a de a doua bucata de aluat am pus ardeiul,maslinele si cascaval.La fel am rulat si am taiat bucati de 3-4 cm. Punem hartie de copt in tava de aragaz si punem rulourile.Radem putin cascaval deasupra si dam la cuptor la foc mare primele 5 minute,apoi micsoram focul.Lasam pana se rumenesc deasupra.Le putem servi atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pizza din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie