Rulouri de pui cu carnati

de Miha in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2009 | 10333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • carnati
  • sare si piper
  • ulei de masline
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu carnati:

Pieptul de pui se taie bucati, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteza. Pe fiecare bucata de carne punem cate o bucata de cabanos crestata la capete, rulam strans si prindem cu o scobitoare.

Punem rulourile obtinute intr-o tava, stropim cu ulei de masline, presaram cu cimbru. Adaugam in tava 1/2 pahar de apa si dam la cuptor pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

cantitatile sunt dupa cate portii vreti sa faceti

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (6)

Miha 1

01.12.2009, 22:56

Multumesc fetelor!

ramo_cata 1

01.12.2009, 23:32

super idei de aperitive pentru sarbatorile care ne bat la usa...

rivka 1

04.12.2009, 10:20

ce super sunt astea...cum de nu le-am vazut pana acum....da sunt bune pt mese festive, miha toate mancarurile care le faci sunt foarte foarte estetice....pai draga voi nu mancati orice asa pe farfurie..., imi place, super.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din piept de pui si ciuperci