Rulouri de somon cu branza de capra si caviar

de GretaRachita in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2014 | 4075 vizualizari

 

Ma tot uit la pozele cu mancarurile realizate de mine si nu reusesc sa decid ce reteta sa va propun pentru seara aceasta….e luni, este zi de sarbatoare, este finalul sarbatorilor de iarna….mi-ar trebui cevacare s anu imi ocupe mult timp, ceva lejer, dar deva foarte chic, ceva care sa nu imi umple foarte mullt burta, dar care sa imi dea foarte multa energie, care sa ma faca sa stau bine, sa visez, sa sper intr-o saptamana mai buna. Pentru seara asta va propun o gustare cu rulouri de somon, branza de capra si caviar.

 

INGREDIENTE

  • 200 g de somon afumat filè
  • 50 g de branza moale de capra
  • 1 legatura de fire verzi de arpagic
  • 1 borcanel de caviar
  • 2 foi de salata
  • 1 fir de ulei
  • sare
  • piper
  • sucul de la o jumatate de lime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de somon cu branza de capra si caviar:

Am taiat marunt arpagicul. Am amestecat bine branza cu uleiul, sare, piper, suc de lime, frunzele verzi de arpagic. Am intins fileurile de somon si peste acestea am intins crema de branza. Am rulat fileurile si le-am pus pe fiecare in parte in picioare peste cate o bucata de salata. Peste fiecare rulou am pus oua de caviar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de somon cu branza de capra si caviar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coşuleţe aperitiv cu brânză, măsline şi somon afumat