Rulouri din carne de pui cu sunca si cascaval

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 11 Oct 2014 | 2987 vizualizari

 

O reteta foarte usoara si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui mai mare
  • 5-6 felii de cascaval
  • 5-6 felii de sunca sau muschi file
  • ciuperci
  • sare
  • condimente
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de pui cu sunca si cascaval:

Se spala pieptul de pui, se sterge si se feliaza ca pentru snitele (5-7 bucati). Se bat bucatile de pui cu ciocanul de snitele, se sareaza, se condimenteaza si se pune pe fiecare bucata de pui cate o felie de cascaval peste care se aseaza felia de sunca si se ruleaza strans. Se prinde ruloul cu ace de carne sau cu scobitori si se aseaza bine intr-un vas de yena. Dupa ce am asezat toate rulourile se presara ciupercile taiate si putina sare sau vegeta. Se stropesc cu putin ulei si se introduc la cuptor. Capacul de la vas face toata treaba ;) se fac mai mult in aburi. Se lasa la copt cam 45-50 minute in functie de cuptor. 

Se servesc alaturi de orice garnitura.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

se pot pune si bastonase de legume sau ciuperci pe ultimul strat, dupa care se ruleaza bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de pui cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu bureti de padure